Städning Jönköping

Trygg städning och hemservice till små priser

Behöver du hjälp med hemstädningen? Eller är det kanske dags att byta bostad och få hjälp med en ordentlig flyttstädning?

Oavsett om du har ett stort eller litet behov av städservice så kan du vända dig till oss. Vi finns på plats i Jönköping och tar oss an både små som stora städuppdrag med samma engagemang.

Anlitar du Pensionärspoolen i Jönköping kan du vara säker på att vi skickar en kompetent och pålitlig medarbetare.

Våra tjänster för städning i Jönköping riktar sig både till privatpersoner och företag.

Vanliga exempel på våra städuppdrag är hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning, storstädning, veckostädning, till städning på företag och kontor.

Lämna din förfrågan här och få en kostnadsfri offert på ditt städuppdrag

stad-jonkoping


Lokalt engagemang, trygga tjänster

För oss är det en självklarhet att du som kund ska känna dig trygg med den som sköter städservicen. Inte minst om uppdraget utförs i ditt hem. Då kan det kännas tryggt av vi är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen. Vilket bland annat innebär att vi har högt ställda krav på vår tjänster i alla avseenden. Men också att vi har de försäkringar och avtal som kännetecknar seriösa leverantörer av RUT-tjänster.

Vår affärsidé bygger på förtroende, erfarenhet och ett personligt/lokalt engagemang i nära kontakt med våra kunder. Att arbete nära våra kunder med god lokal kännedom tror vi är viktigt. Vår målsättning är att erbjuda en personlig service, där det är dina behov som kund som styr hur ofta vi jobbar. När det gäller städning så kan det innebära allt från att vi sköter städningen i ditt hem flera gånger i veckan, till någon enstaka storstädning (eller annat ”engångsuppdrag”).

För återkommande städning i ditt hem så gör vi oftast ett hembesök först för att kartlägga vad som ska städas. Då får vi också chansen att träffa dig och presentera den som ska städa. Därefter sätter vi ihop en offert.

Hög kvalitet, små priser

Kvalitet måste inte alltid innebär stora hål i plånboken. En orsak till att vårt koncept blivit så populärt, handlar sannolikt om att vi kan erbjuda våra kunder det bästa från två världar: kvalitet och små priser. Jämför oss gärna.

Klicka här för att lämna din förfrågan och få en kostnadsfri offert på ditt städuppdrag

Info om Rut-avdrag

Du kan självfallet använda det så kallade RUT-avdraget när du anlitar oss. Med detta avdrag så betalar du enbart 50% av arbetskostnaden. Förutsatt att du uppfyller kraven för RUT -avdraget, så gör vi gör avdraget direkt på fakturan. Enligt Skatteverkets nya regler så räknas Rot- och rutavdraget numera ihop och innefattar maximalt 50 000 kronor per person och år. Du kan läsa mer om reglerna för RUT och ROT här på Skatteverkets sida.

Har du några frågor om våra tjänster för städning i Jönköping är du välkommen att kontakta oss.
Få koll på våra priser och betalningsrutiner

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes