Snickare Jönköping

Händiga hantverkare – små priser, stor erfarenhet

Dax att bygga om eller bygga nytt? Letar du efter en händig hantverkare till ditt projekt? Hos oss kan du anlita erfarna och pålitliga snickare i Jönköping till bra priser.

bild på våra snickare, jönköping

Visst finns det byggprojekt som är roliga att ta sig an på egen hand. Men det finns lika många anledningar att anlita en yrkesskicklig hantverkare som utför jobbet. Inte minst om slutresultatet är viktigt. Takrenovering, köksrenovering, golvläggning, ombyggnad, tillbyggnad – ja, vare sig du har ett stort eller litet, komplicerat eller enkelt bygguppdrag, så kan våra skickliga handymen hjälpa dig.

3 enkla steg till en offert

  1. Klicka här och lämna en förfrågan i formuläret. Ju mer vi får reda på om vad du har tänkt dig, desto enklare är det för oss att ta fram en korrekt offert.
  2. Vi hör av oss till dig och pratar vidare om projektet. När vi har all information på plats, tar vi fram en kostnadsfri offert.
  3. Du beslutar om du vill anlita oss.

Ett par goda anledningar att välja oss

Erfarenhet, pris och pålitlighet.

  • Mot bakgrund av den kvaliteten är det få som kan konkurrera med vår priser.
  • Erfarenheten talar för sig själv. Våra snickare har bokstavligen ett helt yrkesliv av kunskap och erfarenhet bakom sig.
  • Pålitlighet och trygghet är våra ledstjärnor. Att finnas där när du vill ha tag i oss. Att vara i tid till våra uppdrag. Att hålla vad vi avtalat. Våra kunder tycker också att det känns tryggt att vi är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen, med de högst ställda krav på kvalitet och kundleverans som följer av detta.

Priser, ROT – avdrag och offert

Självklart kan du använda det ROT – avdraget när du anlitar våra tjänster. ROT är ett avdrag för privatpersoner och innebär att du som kund betalar 70% av arbetskostnaden för. Resterande del står Skatteverket för. Idag får man göra ett avdrag på maximalt 50 000 kr per person och år för både ROT och RUT-avdrag. Vi gör avdraget direkt på din faktura (förutsatt att du har rätt att göra avdraget förstås.) Har du några frågor om hur det funkar med det här bidraget, är du förstås välkommen att kontakta oss!

Aktuella priser (med ROT – avdrag)

Vill du beställa våra tjänster eller lämna en förfrågan om hantverkshjälp kan du klicka här och berätta om ditt projekt. Du kan läsa mer om våra priser och avgifter på den här sidan.

Har du några frågor om våra tjänster för städning i Jönköping är du välkommen att kontakta oss.
Få koll på våra priser och betalningsrutiner på denna sida

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes