Målare Jönköping

Måleritjänster med yrkesskicklighet och erfarenhet

Nymålning, ommålning, fasadmålning, tapetsering – vi tar små som stora projekt. Högkvalitativa måleritjänster till konkurrenskraftiga priser.

utomhusmalning

Nej, alla kan faktiskt inte måla. Åtminstone inte om ett gott slutresultat är viktigt.

En duktig målare måste kunna sitt hantverk. Vilket innebär konsten att behärska mängder av olika tekniker. Men också kunna göra välunderbyggda val under projektets gång. Veta hur olika underlag påverkar färgsättningen, vilken färg som passar var, hur underlaget måste förberedas för bästa resultatet – och allt däremellan.

Även de personliga egenskaperna för förstås viktiga. Konsten att kunna kommunicera med kunden och förstå behovet. Att vara lyhörd. Det är ju trots allt du som kund som bestämmer. Som har en vision om vad du vill uppnå.

Vänder du dig till oss så kan du vara säker på att du får hjälp av en yrkesskicklig målare. Som har rätt kompetens för projektet. Att vi dessutom håller låga priser, har snabbt gjort oss till ett populärt val för alla som letar efter en målare i Jönköping.

Hör av dig till oss när du behöver hjälp av en yrkesskicklig målare i Jönköping.

Service och engagemang

Engagemang är viktigt för oss. Att vi svarar när du ringer. Att vi håller avtalade tider. Visst, det kan dyka upp utmaningar som förändrar förutsättningarna under projektets gång, men vi är alltid noga med att hålla bra dialog med dig som kund och vara engagerade i våra projekt.

Anlitar du oss får du dels tillgång till en duktig målare och hantverkare. Men också till ett etablerat franschisekoncept där kraven på kvalitet och service är höga. Hos oss får du:

  • Engagemang och professionalism.
  • Yrkesskicklighet till små priser.
  • Kostnadsfri offerering.
  • Möjlighet att använda ROT-avdraget

fasadmålning Jönköping

Hur mycket kostar det?

När du anlitar våra tjänster så kan du givetvis använda ROT. ROT-avdraget innebär att privatpersoner endast betalar 70% av arbetskostnaden. Resten står skatteverket för. Idag kan man dra av maximalt 50 000 kr per person och år i ROT & RUT – avdrag.

Du kan läsa mer om vår prissättning på vår sida för priser och betalning.

Om du vill få en offert på ditt uppdrag kan du lämna en förfrågan på den här sidan. Försök att vara så konkret som möjligt i din förfrågan. Då blir det enklare för oss att lämna en korrekt prisuppgift.

Har du några frågor om våra tjänster för städning i Jönköping är du välkommen att kontakta oss.
Få koll på våra priser och betalningsrutiner på denna sida

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes