Elektriker Jönköping

Anlita elektriker med full behörighet – tryggt och prisvärt

Oavsett om det handlar om nyinstallationer, service av befintlig el eller felsökningar så är du välkommen att höra av dig till Pensionärspoolen i Jönköping

Vi har ett serviceutbud som innehåller det mesta inom el. Vi utför elinstallationer både vid ny- och tillbyggnad, renoveringar, men naturligtvis kommer vi också om det blir något fel på de gamla installationerna.

Vanliga uppdrag är att fixa elinstallationerna i köket, badrummet, sovrummet eller vardagsrummet.

Klicka här, lämna din förfrågan och få en kostnadsfri offert på ditt uppdrag

Inte för hemmafixaren

Vi lever i ett slags hemmafixarens tidevarv där ”gör-det-själv” har blivit ett återkommande mantra. Inget fel med det. Det kan förstås vara oerhört tillfredställande att lära sig nya saker och känna stolthet över byggprojekt som man lagt ner sin egen tid och energi i.

Men är det något man ska närma sig med stor varsamhet och försiktighet, så är det allt som har med el och elinstallationer att göra.

el_installator

Därför kan det vara bra att veta att vissa elarbeten måste utföras av en elinstallatör. Exempelvis nyinstallation av fasta ledningar, uttag och strömbrytare med starkström. Samma gäller byten från ojordade till jordade uttag. En grundläggande regel är att nyinstallationer av starkström måste utföras av en installatör med rätt behörighet. Det är med andra ord inte tillåtet att utöka en fast installation på egen hand.

Anlitar du oss kan du vara säker på att vi skickar en elektriker med full behörighet för ditt uppdrag.

Klicka här, lämna din förfrågan och få en kostnadsfri offert på ditt uppdrag

ROT-avdrag

När du anlitar våra tjänster så kan du givetvis använda ROT. ROT-avdraget innebär att privatpersoner endast betalar 70% av arbetskostnaden. Resten står skatteverket för. Idag kan man dra av maximalt 50 000 kr per person och år i ROT & RUT – avdrag.

Om du vill få en kostnadsfri offert kan du lämna en förfrågan på den här sidan. Försök att vara så specifik du kan när du beskriver ditt projekt. Då blir det enklare för oss att lämna en korrekt prisuppgift.

Du kan läsa mer om vår prissättning på vår sida för priser och betalning.

Har du några frågor om våra tjänster för städning i Jönköping är du välkommen att kontakta oss.
Få mer info om våra betalningsrutiner och priser här

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes